UDMR răspunde acuzațiilor primarului Dorel Coica

Kereskenyi Gabor

UDMR îi răspunde primarului Dorel Coica, după ce edilul i-a acuzat că s-au opus organizării unui eveniment cultural cu prilejul inaugurării clădirii renovate a Teatrului de Nord.

În continuare vă redăm poziția UDMR:

„Consilierii locali UDMR, acuzați că s-ar fi opus organizării unui eveniment teatral, îi reamintesc domnului primar că domnia sa este cel care a sistat organizarea Festivalului de Teatru „Fără Bariere”, ajuns în 2012 unul din cele mai importante din România și care atrăgea peste 7.000 de spectatori la fiecare ediție.

În loc să organizeze paranghelii electorale de 150.000 de lei, așa-zisa inaugurare fiind doar un pretext pentru ca primarul să-și facă campanie electorală pe bani publici și a ocoli Legea electorală, mai bine domnul Coica ar fi alocat acești bani pentru renașterea Festivalului „Fără Bariere”.

Domnul Coica se prezintă acum ca un mare iubitor de cultură, dar iubitorii de teatru nu l-au văzut în ultimii 3 ani la nicio piesă.

Din fericire pentru Satu Mare, acum avem un Teatru reabilitat datorită proiectului inițiat de fostul primar Iuliu Ilyes, care a reușit să obțină fonduri europene pentru acest obiectiv.

Un alt „amănunt”, minor pentru primar, dar major după drama de la Colectiv, e că directorul Teatrului de Nord nu a obținut încă avizul ISU Satu Mare pentru a organiza evenimente”.

Un Comentariu la "UDMR răspunde acuzațiilor primarului Dorel Coica"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.