Doi hoți, arestați de polițiști

arestat

În ultimele 24 de ore, nu mai puţin de trei hoți, au fost prinşi de către poliţişti. Pentru doi dintre ei, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Polițiștii l-au identificat și prins pe Mihai V. de 23 ani, din Satu Mare, în sarcina căruia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 23 spre 24 aprilie a spart cu o piatră geamul portierei din dreapta față unui autoturism care se afla parcat pe strada Șantierului, iar din interior a furat o borsetă ce conținea bani și documente personale aparținând proprietarului mașinii, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 1.300 de lei.

Au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, în baza ordonanței procurorului, actele si documentele personale.

Cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive, cercetările urmând să continue în vederea stabilirii întregii activități infracționale ale acestuia.

Tot în cursul zilei de joi a fost a fost identificat și prins de către polițiști Zoltan K. de 51 ani din Turulung, care în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 23.30, aflându-se într-un local situat în Piața Libertății din Satu Mare, profitând de neatenţia barmanei de serviciu, i-a furat acesteia de pe tejgheaua din spatele barului un telefon mobil.

Bunul furat a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar cel în cauză este cercetat în stare de reţinere, în baza ordonanței organelor de cercetare penală.

Tot joi a fost identificat şi Costel M. de 25 de ani din Satu Mare, care în data de 22 martie, a furat un telefon mobil, în valoare de 200 de lei, în stradă, de la Daniel P. de 19 ani.

Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.