140 dintre candidații la Poliție au căzut testul psihologic

candidati politie

Peste 140 de candidați dintre cei aproximativ 600 înscriși pentru unul dintre posturile de Poliție din județul Satu Mare, au fost eliminați la testul psihologic.

„La IPJ Satu Mare au fost declarați inapți psihologic peste 140 de candidați pentru încadrarea din sursă externă. Rezultatele testelor psihologice nu se vor afișa la sediul unității. Ele vor fi disponibile pe site-ul Poliției Române. Multă baftă în continuare!”, scrie într-un mesaj postat joi, 28 aprilie, pe pagina de Facebook al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) Satu Mare.

Judeţului Satu Mare i-au fost alocate 48 de locuri din cele 1.854 existente la nivel naţional, în vederea completării deficitului de personal existent. Toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de Poliție comunale şi se adresează celor care doresc o carieră în acest domeniu, proveniţi din sursă externă, cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi celor care îndeplinesc condiţiile legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.