Cătălin Cherecheș: „Sunt cât se poate de liber”

Catalin Chereches

După ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la reținerea sa de către procurorii DNA, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a postat în această după-amiază (azi, 26 aprilie) un text pe Facebook, însoțit și de o filmare video prin care spune că este liber și se află în biroul său de la primărie.

„Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor video, dar este pentru prima dată în viața mea când am fost nevoit să mă filmez pe mine, pentru a demonstra că sunt cât se poate de liber, în pofida minciunilor promovate de anumite entități media care mă dau reținut ba pentru 24 de ore, ba pentru 29 de zile … În acest moment sunt în biroul meu de la primărie și stau de bunăvoie la dispoziția celor care își fac doar datoria. Orice nelămurire există, o lămurim. Îi rog pe toți cei care mă cunosc și știu cine sunt, să nu creadă toate minciunile lansate de unii din dorința de a mă vedea în genunchi. Mie îmi place să stau cu fruntea sus și la fel voi sta și în continuare! Pentru băimăreni și pentru Baia Mare!”, scrie în postarea sa pe Facebook, Cătălin Cherecheș.

Procurorii DNA au descins astăzi, la orele amiezii, la Primăria Baia Mare. Anchetatorii au intrat în biroul primarului Cătălin Cherecheș, iar ulterior, edilul a fost condus la audieri.

Mai multe informații cu privire la acest caz puteți citi dând click pe următorul link: http://www.satmareanul.net/2016/04/26/biroul-primarului-din-baia-mare-luat-cu-asalt-de-procurorii-dna/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.