Adrian Ștef și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare

Adrian Ștef și-a depus astăzi, 24 aprilie, candidatura la Primăria municipiului Satu Mare. La sediul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1, Ștef a fost însoțit de președintele Organizației Județene ALDE Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, dar și fostul liberal Cosmin Rațiu.

Totodată, a fost depusă și lista pentru Consiliul Local.

„Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care trebuie să fie în primul rând sătmărean și pe picioarele sale. Trebuie să aibă experiență, și să fiu un bun gospodar și să arate că se va putea ocupa de destinele municipiului Satu Mare. Cu echipa care este alături de mine, chiar putem să ne ocupăm de fiecare domeniu de toate problemele cu care se confruntă municipiul Satu Mare, avem experiență administrativă și fiecare dintre colegii mei au experiență pe domeniile de activitate pe care îi vor reprezenta atât în viața de zi cu zi, cât și în Consiliul Local. Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care să-i reprezinte pe toți sătmărenii, nu trebuie să fie mai român, nu trebuie să fie mai maghiar, nu trebuie să fie mai șvab, sau să fie un foarte bun reprezentant al unei etnii conlocuitoare. Trebuie să fie reprezentantul tuturor sătmărenilor”, a declarat Adrian Ștef.

În continuare vă prezentăm primele poziții de pe lista de candidați propusă de ALDE pentru viitorul Consiliu Local: 1. Adrian Ștef; 2. Cosmin Rațiu; 3. Marcela Papici; 4. Robert Pugner; 5. Mihai Huzău; 6. Anna-Maria Marușca; 7. Radu Ardelean; 8. Călin Perșa; 9. Valerica Doina Munteanu și 10. Leontina Terezia Ghiț.

ALDE a depus listele cu candidați și pentru Consiliul Județean Satu Mare. Pe primele poziții se află următorii candidați: 1. Adrian Ștef; 2. Pinter Jozsef; 3. Dăliana Lazăr; 4. Claudiu Sulea; 5. Cosmin Bota; 6. Ioan Codre; 7. Radu Roman; 8. Gheorghe Strâmb; 9. Ovidiu Silaghi și 10. Liviu Pop.

Adrian Stef

ALDE

ALDE1

ALDE2

Un Comentariu la "Adrian Ștef și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.