Adrian Ștef a adunat semnăturile necesare pentru candidatură

Adrian Stef

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Adrian Ștef, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 15 aprilie, că împreună cu rețeaua sa electorală a reușit să adune numărul de semnături necesare pentru a-și putea depune candidatura pentru scaunul de edil. Acesta a subliniat faptul că în prezent este vorba de aproximativ 1.100 de semnături, însă mai sunt multe tabele date în lucru, astfel că, într-un final, numărul semnăturilor va fi mult mai mare.

„În momentul de față, împreună cu rețeaua electorală, împreună cu colegii mei din Biroul Municipal, am reușit să adunăm semnăturile necesare pentru a putea depune candidatura la Primăria municipiului reședință de județ. Nu sunt iepurele nimănui, nu vreau să fiu nici animăluțul nimănui, asta este o chestiune certă. Am fost în contact cu locuitorii din municipiul Satu Mare, am mai explicat odată acest lucru. Cu colegii mei avem foarte bine realizată reațeaua electorală în municipiul Satu Mare. Știți foarte bine, proiectul „Consilierul de pe strada ta”, este un proiect patentat de noi, liberalii autentici din municipiul Satu Mare, și cu acest proiect, ne cunosc foarte bine sătmărenii că am fost la ușa lor de mai multe ori în a identifica problemele”, a declarat Adrian Ștef.

Liderul ALDE Satu Mare mai spune că în perioada următoare va bate la pas municipiul reședință de județ „pentru a sta de vorbă cu oamenii, cu sătmărenii. Eu chiar cred că este important, înaintea unei campanii electorale, să cunoști foarte bine așteptările lor. Știu în mare, în general, așteptările, dar vreau să mă duc punctual pe toate zonele, pentru că fiecare cartier poate să aibă, bineînțeles, particularitățile lui”.

De asemenea, Ștef a subliniat și faptul că în această campanie electorală nu va ataca pe nimeni „și o să mă țin de cuvânt”. Acesta și-a motivat poziția prin faptul că „sătmărenii au nevoie de proiecte, sătmărenii au nevoie de a cunoaște foarte bine realizările candidaților. În momentul când îți depui candidatura pe o funcție de demnitate publică, eu cred că, în 2016 așa ar fi corect, ca fiecare să ne asumăm, sau să prezentăm, sincer, ce am făcut pentru municipiul Satu Mare și ce am făcut pentru județul Satu Mare”.

2 Comentarii la "Adrian Ștef a adunat semnăturile necesare pentru candidatură"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.