Showroom BMW la Satu Mare

bmw7
Group West Motors Satu Mare, cel mai nou centru autorizat de vânzări şi service BMW, îşi deschide porţile vineri, 15 aprilie. Inaugurarea va fi marcată de un eveniment special în acest week-end, cu sesiuni de drive-test cu modele exclusive ale mărcii, inclusiv BMW Seria 7. Investiția în noul showroom este de peste 1.500.000 de euro.
Showroom-ul se află pe strada Aurel Vlaicu nr. 119.
Prin deschiderea acestui centru de vânzări și service dedicate mărcii BMW, Group West Motors aduce standardele înalte al concernului bavarez mai aproape de sătmăreni. Spre marea bucurie a noastră, construcția și dotarea acestei investiții este realizată cu furnizori sătmăreni, în acest mod contribuind la dezvoltarea economică a orașului. Group West Motors Satu Mare, cel mai nou centru autorizat de vânzări şi service BMW, îşi deschide porţile începând cu 15 aprilie. Inaugurarea este marcată de un eveniment special în week-end-ul 15-17 aprilie, cu sesiuni de drive-test cu modele exclusive ale mărcii, inclusiv BMW Seria 7 sau nou lansatul Seria 3 330e plug-in hybrid”, spune Aron Marton, director general Group West Motors Satu Mare.
Showroom-ul din Satu Mare are o suprafață utilă de peste 1.500 de metri pătrați, iar zona de service de 1.000 de metri pătrați. În service se poate lucra, simultan, la 12 automobile.
BMW a înregistat la începutul acestui an vânzări record pe piața auto din România, de 578 de mașini, ceea ce reprezintă o creștere cu 64% față de anul trecut.

2 Comentarii la "Showroom BMW la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.