Accident cu trei răniți la intrarea în Carei

accident

Un grav accident de circulație soldat cu trei victime a avut loc azi, 7 aprilie, în jurul orei 07.50 la intrarea în Carei, dinspre localitatea Berveni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi a declarat pentru Sătmăreanul că un șofer de 75 de ani, Mihai B. din Carei, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se angajase în traversarea străzi pe zebră, accidentându-l destul de grav. Victima, Francisc C. de 60 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal din localitate.

„Nu înțeleg cum a reușit să manevreze mașina, că după ce a lovit pietonul, a mai accidentat un biciclist de 47 de ani care venea din sens opus, dar și o tânără de 23 de ani care aștepta pe marginea drumului”, spune Silaghi.

În urma leziunilor suferite, tânăra Kinga M. și biciclistul, Zoltan B. au fost transportați pentru investigații și tratament la Spitalul Județean Satu Mare, iar pietonul la Spitalul Municipal din Carei.

Silaghi mai spune că șoferul susține că, înainte să lovească pietonul, s-a simțit rău. „Dacă este așa sau nu, urmează să stabileascvă medicii”, a declarat Silaghi.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 

Un Comentariu la "Accident cu trei răniți la intrarea în Carei"

  1. Pingback: Una dintre victimele accidentului de la Carei, transportată cu elicopterul la Timișoara | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.