Ioan Precup: „E bine ca femeile să nu circule singure noaptea” (Video)

Ioan Precup

Șeful Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, le recomandă sătmărencelor să nu circule singure noaptea și să fie cât mai precaute, să se uite în jur pentru a se asigura că nu sunt urmărite.

Sfaturile lui Precup vin după ce a fost întrebat cu privire la cazul de duminică (28 martie) seara când una dintre angajatele Filarmonicii „Dinu Lipatti”, Crina Varga, a fost atacată în plin centrul orașului, în zonă nefiind nicio patrulă a Poliției Locale, dar nici al IPJ.

Întrebat despre cazul Crinei Varga, Precup spune că „chiar nu am auzit. Chiar nu știu nimic despre acest caz”.

Apoi, acesta a sfătuit sătmărencele (și nu numai) să nu circule singure noaptea pentru că pot să apară o serie de riscuri.

„E bine ca femeile să nu circule singure noaptea, nu numai femeile, ci și bărbații, pentru că pot fi riscuri. Să fie atente dacă sunt cumva urmărite de diferite persoane care ar putea să comită diferite infracțiuni asupra lor. Și, desigur, să circule prin locuri luminate, să evite locurile periculoase, neiluminate”, a declarat directorul Poliției Locale.

Precup mai spune că patrulele Poliției Locale sunt insuficiente din cauza lipsei de personal. Acesta susține că pe parcursul a 24 de ore în oraș sunt 20 de patrule în oraș.
Legat de zonele cele mai periculoase din oraș, Precup spune că acestea sunt monitorizate în permanență de IPJ Satu Mare.

Despre cazul Crinei Varga puteți citi accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/03/29/angajata-a-filarmonicii-atacata-in-centrul-nou/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.