A murit Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști din România

Vasile roatis1

Unul dintre cei mai apreciaţi sportivi din triatlonul românesc, sătmăreanul Vasile Roatiș, a murit marți (22 martie) seara, în urma unui atac de cord. Vasile Roatiș avea doar 46 de ani.

„S-a stins … S-a stins urcând treptele … Un suflet minunat a plecat, s-a dus acolo sus la ceruri … N-a rămas decât durere, multă durere în sufletele a doi copii care nu mai au tată … multă durere în sufletul meu … L-am iubit, l-am iubit atât de mult, încă îl mai iubesc și acum … îți mulțumesc toți anii frumosi pe care i-am petrecut împreună, pentru copiii noștri și pentru viața pe care am trăit-o împreună. Mergi în pace suflet drag, continuă să urci, LUMINA să îți fie călăuză și sălaș veșnic în împărăția lui Dumnezeu. Odihnește-te în pace”, scrie pe pagina sa de Facebook, soția lui Vasile Roațiș, Claudia.

Vasile Roatiș este unchiul cunoscutei luptătoare din Satu Mare, Alice Ardelean. Sportiva, care se antrenează în Germania, a pornit azi (23 martie) spre Satu Mare, pentru a fi alături de familia sa, în aceste momente pline de durere.

„Nu pot și nu vreau să accept că a plecat așa devreme. E dureros să pierzi o persoană dragă. Odihnește-te în pace Roatiș Vasile. Nu te voi uita niciodată! Ai fost și vei rămâne un exemplu pentru mine”, ne-a declarat Alice Ardelean.

„Dragul meu frate Roatiș Vasile am sperat … am sperat că nu este adevărat și că totul a fost o neînțelegere dar … adevărul crunt s-a confirmat. Eu n-am știut ce-i durerea sufletească până acuma. Și doare … și doare rău. Să ai un somn lin și liniștit precum ți-a fost sufletul tău ! Nu am cuvinte! Sunt înmărmurit”, spune sora lui Vasile Roatiș, Angela Ardelean, mama lui Alice.

Sătmăreanul stabilit în București, unde deținea un service auto, s-a întors aseară acasă de la antrenament și s-a prăbușit brusc, în urma unui atac de cord. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Vasile Roatiș va fi înmormântat în Satu Mare, oraşul unde s-a născut şi a copilărit.

Un Comentariu la "A murit Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști din România"

  1. Pingback: Victorie dedicată triatlonistului Vasile Roatiș | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.