Vezi când se va deschide noul magazin Kaufland

Kaufland2

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, s-a întâlnit marți, 15 martie, cu reprezentanții Kaufland care au anunțat intenția de a deschide cel de-al doilea magazin în zona de nord a municipiului Satu Mare, pe platforma industrială a fostei „fabrici de scaune”. Lucrările vor începe în acest an, iar finalizarea noului magazin este prevăzută cel mai târziu pentru începutul anului viitor.

Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din B-dul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a doua a lucrărilor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Totodată, reprezentanții Kaufland au declarat că în acest interval se va lucra și la modernizarea actualului magazin, astfel încât clienții să beneficieze de același confort pe perioada cumpărăturilor, indiferent de magazinul ales.

2 Comentarii la "Vezi când se va deschide noul magazin Kaufland"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.