Traian Băsescu l-a lansat pe Horea Anderco în bătălia pentru Primăria Satu Mare (Foto&Video)

Traian Basescu2

Traian Basescu3

Miscarea Populara1

Miscarea populara3

Miscarea populara4

Miscarea populara5

Miscarea Populara6

Miscarea Populara7

Miscarea populara10

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, liderul Mișcării Populare (MP) de la nivel național, s-a întâlnit în această seară (astăzi, 19 februarie) cu o parte dintre membrii Organizației Județene a MP Satu Mare. În cadrul întânirii care a avut loc la Restaurantul „Melody” au fost anunțate câteva candidaturi, printre care și cea a lui Horea Anderco. Acesta va cadida la Primăria Satu Mare din partea Mișcării Populare.

La întâlnirea de astăzi au fost prezenți și câțiva dintre foștii membrii ai PMP Satru Mare, printre care și fosta președintă al Organizației Județene, dr. Laura Bota.
La intrarea în sala de ședințe, Traian Băsescu a declarat că „am venit să vedem în ce stadiu se află partidul de la Satu Mare, să-l consolidăm. Am venit să anunțăm câțiva candidați pentru primării”.

Referitor la șansele Mișcării Populare în alegerile din acest an, președintele formațiunii politice spune că sunt „bune”, iar în ceea ce privește candidatura lui Horea Anderco la Primăria Satu Mare, acesta a subliniat că „sunt mari”.

Potrivit reprezentaților MP Satu Mare, până în prezent, formațiunea politică și-a stabilit aproape 50% dintre candidații la primăriile din localitățile județului. Dintre aceștia, în cadrul întâlnirii de astăzi au fost anunțate candidaturile lui: Horea Anderco la Primăria municipiului Satu Mare; Dragoș Georgescu la Carei și Dănuț Ciorbă la Negrești-Oaș.

„Am avut parte de un proces penal, pe care toată lumea îl știe, nu este un secret, dar pe care l-am terminat cu bine și am demonstrat că sunt nevinovat. Ceea ce foarte mulți oameni politici nu au reușit s-o facă și încearcă cu disperare, în ziua de azi, s-o facă. Mă aflu aicea, alături de dumneavoastră, din două motive. De aproximativ un an am reapărut în viața publică, cu apariții televizate, periodice, având o anumită poziție. Am constatat că poziția pe care o am se suprapune total peste poziția domnului președinte, respectiv, cea de nemulțumire vis-a-vis de clasa politică, de dorința de a reînnoi clasa politică, din dorința de a schimba România, din dorința de a schimba fundamental lucrurile în această țară. Sigur, am intrat în această sală și pentru că sunt nemulțumit de ceea ce se întâmplă la noi aici, local. Lucrurile nu merg așa cum trebuie și trebuie să facem și aici local, o schimbare. Dar, ceea ce este cel mai important lucru este că mă aflu alături de domnul președinte pentru că este omul care a luptat tot timpul, în mod consecvent și o face și acuma, pentru a avea o țară în care legile se respectă, în care justiția este liberă, în care oamenii, cetățenii au parte de o justiție echitabilă. Acesta este motivul principal pentru care mă aflu aicea. Singurul mesaj pe care aș vrea să vi-l mai transmit este acela de unitate. Aș dori ca toți cei care s-au implicat în această construcție să revină în această construcție deoarece este o perioadă în care e nevoie de fiecare om” a spus Horea Anderco.

Referindu-se la Horea Anderco, Traian Băsescu a declarat că acesta a fost „judecat, aproape distrus viitorul, pentru ca după șapte ani de târât în procese, de câștigat procese pe toate treptele, să scrie pe el nevinovat. Într-un stat democratic așa ceva nu trebuie să se întâmple. Cine-i plătește acei ani de zbucium? Cene-i plătește săptămânile, lunile de încarcerare? Nimeni”.

În ceea ce privește alegerile din acest an, Băsescu spune că Mișcarea Populară „va avea cu siguranță rezultate bune, și la Satu Mare ca de altfel în toată țara, și am convingerea că toți vrem ca procesele de modernizare a României să continue”.

5 Comentarii la "Traian Băsescu l-a lansat pe Horea Anderco în bătălia pentru Primăria Satu Mare (Foto&Video)"

  1. Pingback: Mișcarea Populară | Intâlnirea președintelui Traian Băsescu cu membrii Mișcarea Populară Satu Mare

  2. Pingback: Mișcarea Populară

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.