Minor arestat pentru tentativă de omor

topor

Minorul în vârstă de 15 ani care luna trecută și-a lovit unchiul cu un topor în cap în fața unui magazin din Vama a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată miercuri, 10 februarie, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Vă reamintim că în data de 17 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin „112” despre faptul că în faţa magazinului mixt din localitatea Vama, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap de către un tânăr. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un minor de 15 ani din Vama a avut un conflict spontan cu un unchi de-al său. La un moment dat, minorul a pus mâna pe un topor, lovindu-și unchiul direct în cap.

Victima, Alexandru D. de 43 de ani din Vama a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde a rămas internată.

În cursul zilei de miercuri, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a prezentat minorul în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.