Interlopii șantajiști Tatu și Tono, arestați preventiv

Mascati

Trei dintre cei cinci bărbați care au șantajat o femeie din Carei cu scopul de a-i lua apartamentul, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți doi vor fi cercetați sub control judiciar. Măsura a fost luată vineri, 5 februarie de magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Vă reamintim că Bella Berki (Tatu) și Andrei Lakatos (Tono) împreună cu alți trei complici au încercat să pună mâna pe apartamentul unei femei din Carei, folosindu-se de amenințări și șantaj. Femeia în cauză a împrumutat 2.000 de euro de la unul dintre interlopi, pentru care acesta a perceput dobânzi uriașe, pe care femeia nu a reușit să le plătească.

Ca urmare, în noapte de joi, 4 spre vineri, 5 februarie, interlopii au intrat în casa femeii pentru a o scoate din apartament, însă au fost prinși în flagrant de polițiști și procurori.

În cursul zilei de vineri, aceștia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei. Astfel, instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Andrei Lakatos (Tono) de 54 ani, Bella Berki de 34 ani (Tatu) din Tășnad și Giani D. de 46 ani din Pir, iar față de Gheorghe S. de 31 ani, din Carei și Tiberiu K. de 42 ani din Pir s-a luat măsura controlului judiciar.

Un Comentariu la "Interlopii șantajiști Tatu și Tono, arestați preventiv"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.