Accident mortal la ieșirea din Mădăras (Galerie foto)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

accident8

accident9

Un grav accident de circulație soldat cu moartea unei tinere de 28 de ani, Estera Keresztes, și rănirea gravă a unei alte persoane a avut loc astăzi, 16 ianuarie, în jurul orei 10.50, la ieșirea din localitatea Mădăras, spre Ardud. Tânăra era originară din localitatea Sărmășag (județul Sălaj), însă locuia la Satu Mare.

Un Audi A6 combi (SM-06-YKN), condus de o tânără, care se deplasa dinspre Satu Mare spre Ardud a intrat pe contrasens, fiind lovit frontal de un camion cu remorcă condus regulamentar de Antal E. de 36 de ani, ce venea dinspre Ardud. În urma impactului extrem de violent, camionul a ajuns în șanț, iar autoturismul a fost distrus complet, din acesta rămânând doar un morman de fiare.

Potrivit martorilor, mașina condusă de tânără se deplasa cu viteză foarte mare. La un moment dat aceasta a intrat pe contrasens și s-a izbit de camionul ce venea din direcția opusă. Șoferița nu avea la ea niciun act de identitate, ceea ce îngreunează foarte mult identificarea acesteia, mai ales că în urma impactului femeia a fost total desfigurată. Nu se cunoaște decât numărul de înmatriculare a mașinii: SM-06-YKN.

Tânăra aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate femeia nu a mai putut fi salvată. Șoferul camionului a suferit răni grave, fiind transportat la spital.

La fața locului s-au deplasat mai multe Ambulanțe, polițiști, dar și un echipaj de la descarcerare.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră.

Un Comentariu la "Accident mortal la ieșirea din Mădăras (Galerie foto)"

  1. Pingback: O şoferiţă şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident în Satu Mare (FOTO) | Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.