Vezi programul manifestărilor de la Carei, dedicate Zilei Naționale a României

Program Carei

Primăria municipiului Carei, Centrul Cultural și Centrul de promovare a turismului cultural din oraș, organizează cu ocazia Zilei Naționale a României o serie de manifestări pentru a marca această sărbătoare.

În continuare vă prezentăm programul manifestărilor de la Carei, dediate Zilei Naționale:

Luni, 30 noiembrie 2015, ora 17.00 – Centrul Cultural Carei (lângă Teatru):

-Spectacol omagial susținut de corurile: „Armonica” (dirijor Ioan Tordoi), „Crenguța” (dirijor Vlad Pașca), „Astra Careiană” (dirijor Mariana Vulcan), Corul Bisericii Ortodoxe „Sf. Dumitru” din Carei (dirijor Leontina Roșca), formațiile „Magic Dance” (instructor Raluca Păvăluc), „Club Dance” (instructor Cătălina Curceanu), membrii Cercului de teatru amator al Centrului Cultural Carei (instructor Adrian Ștefănuți).

Marți, 1 Decembrie 2015:

Ora 10.00 – Monumentul Ostașului Român
-Moment solemn organizat cu ocazia Zilei Naționale a României, urmat de „Te Deum” și depuneri de coroane din partea instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale;
Ora 10.35 – Statuia Regelui Ferdinand I al României
-scurtă evocare a personalității regelui Ferdinand I;
Ora 10.45 – Platoul din fața Monumentului Ostașului Român (zona Complex Victoria)
-degustare de produse tradiționale românești;
Ora 17.00, Casa Comunitară „Sf. Ladislau” (fostul Club „9 Mai”)
-Concert Extraordinar de folclor susținut de Ansamblul „Ceatăra”. Invitat special: Mariana Morcan. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile din sală.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” din Carei în colaborare cu Foto Club „Vasile Vénig László” organizează o expoziție de fotografie (fără vernisaj) intitulată „România – subiectiv prin … obiectiv”. Expoziția cuprinde treizeci de fotografii cu peisaje unice, clădiri și locuri deosebite din țară, surprinse de membrii Clubului Foto „Vasile Vénig László”. Fotografiile pot fi admirate la Castelul Károlyi în perioada 2-10 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.