Guvernul aduce modificări în structura unor ministere

Ciolos

Prim-ministrul Dacian Cioloș a anunțat că Executivul va adopta, astăzi, 19 noiembrie, o ordonanță privind organizarea ministerelor, referindu-se în special la noul minister al Consultării Publice și Dialogului Civic.

„Vom adopta ordonanță privind organizarea ministerelor în urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui Guvern. Sunt câteva modificări în structura unor ministere.
Cred că sunt doar cinci ministere care au fost afectate de mici reorganizări, mai ales pe partea economică. Avem în structura Guvernului un nou minister. Partea de dialog social în structura acestui Guvern a trecut în coordonarea doamnei ministru al Muncii, dar rămâne ca un obiectiv important și prioritar pentru Guvern dialogul social cu patronatele, cu sindicatele, însă am creat un nou minister al Consultării Publice și Dialogului Civic tocmai ca expresie a obiectivului pe care acest Guvern și l-a stabilit, de deschidere spre societatea civilă și de dezbatere publică, de consultare publică pe marile proiecte ale Guvernului”, a declarat Cioloș.

Violeta Alexandru trebuie să vină în termenul cel mai scurt cu o propunere de organizare a noului minister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.