Heliport SMURD la Jibou. Elicopterul va deservi și județul Satu Mare

hangar

Joi, 15 octombrie au început lucrările pentru construirea hangarului ce va adăposti elicopterul SMURD de la Jibou. Elicopterul de terapie intensivă care va staţiona la Jibou va deservi judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi o parte din judeţul Bistriţa-Năsăud. Termenul de execuţie a lucrărilor este de şase luni.

Lucrările presupun realizarea unui heliport cu toate dotările necesare, o clădire hangar care va asigura protecţia echipamentelor aeronautice de intemperii şi desfăşurarea în bune condiţii a întreţinerii şi intervenţiei asupra lor în caz de defecţiune. Totodată, se vor amenaja și spaţii pentru birouri, grupuri sanitare, spaţii de odihnă și ateliere.

Contractul ce vizează lucrările pentru construirea hangarului a fost semnat în data de 14 august. Lucrările vor fi executate de SC ARCADA CON SRL, firmă desemnată câştigătoare în urma licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean Sălaj.
Valoare totală a contractului este de 1.071.841 lei, la care se adaugă TVA în sumă de 257.241,84 lei.

Un Comentariu la "Heliport SMURD la Jibou. Elicopterul va deservi și județul Satu Mare"

  1. Pingback: Heliportul SMURD din Sălaj, aproape de finalizare. Elicopterul va deservi și județul Satu Mare | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.