Mesaj sfâșietor în memoria lui Răzvan Cigan: „Îți datorez multe, dincolo de prietenia admirabilă”

Razvan Cigan

Prietenii tânărului de 21 de ani, Răzvan Cigan, cel care a murit în noaptea de sâmbătă, 10 spre duminică 11 octombrie într-un accident de circulație pe o stradă din Sărăuad, au postat sute de mesaje pe pagina de Facebook al acestuia. Unul dintre mesaje însă, mai mult ca oricare altul, dezvăluie o durere sfâșietoare, fiind cuvinte scrise parcă cu lacrimi, în memoria tânărului de doar 21 de ani.

„Îmi este greu să știu că undeva acolo voi vedea un loc gol și dincolo de golul fizic vidul din suflet este acela care nu poate să fie umplut de nimic altceva … te voi căuta cu privirea și voi înțelege că până la urmă amintirea momentelor frumoase este mâna care ne trage întotdeauna înapoi când suntem în fața prăpastiei numite uitare”, scrie una dintre cunoștințele lui Răzvan.

„Vine un moment când trebuie să îți iei rămas bun și orice ai încerca să faci știi foarte bine că acel moment este inevitabil. Știi bine că fiecare picătură de apă poate bate la ușa înaltă dar timpul se scurge cu o viteză care te face să rămâi împietrit în fața realității. Este momentul în care înțelegi că e momentul să accepți tot ce și se întâmplă, fără a mai încerca să găsești vinovați, să găsești momentul în care ai făcut ceva greșit. Îmi este greu să știu că undeva acolo voi vedea un loc gol și dincolo de golul fizic vidul din suflet este acela care nu poate să fie umplut de nimic altceva … te voi căuta cu privirea și voi înțelege că până la urmă amintirea momentelor frumoase este mâna care ne trage întotdeauna înapoi când suntem în fața prăpastiei numite uitare.

Cuvintele, acum, mi se par de prisos. Ai reuşit să ajungi acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit!

Am răgaz doar să-mi amintesc lungile noastre discuţii, frumoasele momente petrecute împreună, fără a uita nicio clipă că îți datorez multe, dincolo de prietenia admirabilă. Orice aș spune nu te mai aduce înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Chipul tău blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost … Azi cerul se deschide să primească un suflet curat. Ai fost și vei rămâne un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte!! Îmi vei lipsi foarte mult”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Răzvan Cigan.

În noaptea tragediei, Răzvan Cigan conducea o motocicletă, iar pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe carosabil. În urma accidentului, tânărul a decedat.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că Răzvan Cigan nu avea permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.