Contractarea serviciilor sociale, tema unei dezbateri organizate de asociația „Stea”

stea

Asociația „Stea” a organizat astăzi, 13 octombrie, în sala de ședințe a Consiliului Local o dezbatere cu tema contractarea serviciilor sociale. „Masa rotundă” face parte din cadrul unei campanii pe care Federația Organizațiilor Neguvernamentale o desfășoară la nivel național, Satu Mare fiind al doilea oraș din țară, după Piatra Neamț, unde s-a desfășurat acest eveniment.

La dezbateri au participat viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, directorul Asociației „Stea”, Cristina Bala, directorul Direcției Generale pentru Protecția Copilului Satu Mare, Mariana Dragoș, directorul Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare, Doina Văsuț, etc.

Evenimentul de astăzi a reprezentat o ocazie de a discuta cu autoritățile și ONG-urile despre ce se întâmplă cu contractarea serviciilor sociale în județ, încercând să se identifice soluții la problemele sociale. Contractarea este acum o problemă, în sensul că nu este utilizată suficient pentru finanțarea serviciilor sociale, servicii atât de necesare grupurilor vulnerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.