Accident mortal pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare (Foto&Video)

accident mortal1

accident mortal2

accident mortal3

accident mortal4

accident mortal5

Un accident de circulație soldat cu moartea unui bărbat de 31 de ani și rănirea gravă a unei persoane a avut loc în noaptea de marți, 6 spre azi, 7 octombrie pe Drumul Național 1C Baia Mare – Satu Mare, între Bușag și Cicârlău.

Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a intrat într-un podeț din beton. În urma impactului două persoane au rămas încarcerate în mașină, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare. Pasagerul din dreapta față a fost scos dintre fiarele mașinii și transportat în stare gravă la spital.

Din păcate, șoferul de 31 de ani, un bărbat din Seini, a decedat.

„Am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1C, intre Cicârlău și Bușag. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism marca VW, a pătruns pe sensul opus de mers din motive necunoscute, a intrat în șanțul din partea stânga a direcției de mers Satu Mare – Baia Mare, rezultând decesul acestuia și rănirea pasagerului din dreapta față. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare decât urme de derapare când a părăsit partea carosabilă pe acostament și în șanțul din stânga direcției de mers” a declarat pentru jurnaliștii de la www.emaramures.ro subcomisarul Vasile Belea, SPR Maramureș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa foto&Video: www.emaramures.ro

www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.