Ucigașii femeii din Micula află, luni, dacă scapă de arest

criminali2

Cristian Varga și Lingurar Bela, ucigașii femeii de 81 de ani din Micula, Ileana Nagy, vor afla luni, 5 octombrie, dacă scapă de arestul preventiv. Cei doi tineri au contestat marți, 29 septembrie, decizia Tribunalului Satu Mare de a-i trimite în arest preventiv pentru 30 de zile. Contestația va fi analizată luni de către magistrații Curții de Apel Oradea.

Cei doi tineri, unul de 16, iar al doilea de 19 ani, au fost trimiși în arest preventiv în data de 29 septembrie. Al treilea ucigaș, un copil de doar 13 ani, a scăpat de arest deoarece nu răspunde penal.

Ileana Nagy a fost găsită fără suflare în propria casă sâmbătă (26 august) dimineața. Anchetatorii spun că bătrâna a fost ucisă cu o cruzime greu de imaginat. Cei trei tineri au lovit-o pe bătrână cu un par și o coadă de mătură, deoarece femeia nu a vrut să le spună unde a pus banii. În urma loviturilor femeia a suferit și o fractură de craniu, fiind pur și simplu desfigurată de către ucigași.

Cei trei tineri au fost ridicați și duși la audieri luni (28 septembrie) dimineață, iar în cursul zilei de marți, Tribunalul Satu Mare a emis pe numele a doi dintre aceștia, Lingurar Bela și Cristian Varga, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.