Stație de tratare a apei potabile la standarde europene, în localitatea Doba

Doba1

Doba2

Doba3

Doba4

Doba5

Doba6

Doba7

Doba8

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a participat azi, 2 octombrie la inaugurarea Stației de tratare a apei potabile din localitatea Doba. Valoarea lucrărilor este de 13.163.235,15 lei, fără TVA.

La eveniment, alături de reprezentantul Guvernului au participat și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, subprefectul Altfatter Tamas, directorul Apaserv, Dan Stegerean dar și primarii localităților care vor fi deserviți de această stație.

După tăierea panglicii inaugurale, ministrul Marius Nica a declarat că investiția este foarte importantă de care va beneficia o populație de aproximativ 30.000 de persoane.

Lucrările au constat în: reabilitarea și reechiparea a șapte puțuri existente, reforarea și echiparea a nouă puțuri noi lângă puțurile existente și reabilitarea stației de tratare a apei potabile din localitatea Doba.

În urma realizării lucrărilor prevăzute în acest contract se va asigura locuitorilor din municipiul Carei și localitățile limitrofe servicii corespunzătoare de alimentare cu apă potabilă la standarde europene, inclusiv pentru un număr suplimentrar de consumatori, prin intermediul unei infrastructuri sigure și moderne.

Investiția a fost realizată în cadrul proiectului co-finanțat de UE din cadrul programului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.