Unul dintre scandalagiii de la Hotelul „Dana II”, i-a atacat și pe oamenii legii

Retinuti

Norbert Kuha (24 de ani), unul dintre indivizii care au provocat în cursul zilei de marți, 8 septembrie, un scandal pe terasa Hotelului „Dana II” din centrul municipiului Satu Mare, va fi prezentat azi, 9 septembrie, Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. După incidentul de pe terasa hotelului, Kuha a provocat un scandal și incinta Secției 1 de Poliție Satu Mare unde a lovit doi jandarmi.

Din referatul întocmit de anchetatori rezultă că în data de 8 septembrie „în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe terasa Hotelului Dana II situat în Piața Libertății din municipiul Satu Mare și fiind într-o altercație cu o persoană, Kuha Norbert a fost observat de un angajat al acestui hotel care i-a atras atenția să se oprească din agresiunea pe care o desfășura împotriva acelei persoane.

Instantaneu, inculpatul a reacționat violent față de persoana vătămată M.R.B., urmărind-o în interiorul hotelului și aplicându-i o serie de lovituri în diferite părți ale corpului, cauzându-i acestuia grave suferințe fizice și leziuni fiind lăsat aproape inconcoștient și transportat de Ambulanță. În timp ce suspectul i-a aplicat persoanei vătămate loviturile i-a sustras acestuia telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”.

Mai mult decât atât, marți seara, în jurul orei 19.15, Kuha a provat un scandal și în incinta Secției 1 de Poliție Satu Mare, amenințându-i pe jandarmi, iar unul dintre aceștia a intervenit să-l calmeze, moment în care agresorul a împins cu piciorul masa din încăperea în care se afla lovindu-l pe jandarm. Omul legii s-a dezechilibrat, iar Kuha l-a lovit cu pumnul în zona feței. Un alt jandarm a intervenit pentru a-l imobiliza, însă pe acesta Kuha l-a lovit cu piciorul în zona organelor genitale și cu pumnul în zona capului.

Vă reamintim că marți după-amiază terasa Hotelului Dana II a fost distrusă de mai mulți romi care au încercat să fure bunurile unui grup de turiști germani care se aflau la una dintre mese. Romii au spart mai multe mese, provocând pagube destul de serioase.

Când infractorii au încercat să fure din bunurile turiștilor germani, în ajutorul străinilor a venit un recepționer de la hotel. Pentru că le-a stricat „jocul” acesta a fost bătut de Norbert Kuha.

Angajații hotelului au sunat la „112”, iar la fața locului au ajuns echipaje de polițiști și jandarmi. Atacatorii au fugit dar în cele din urmă au fost prinși și duși la audieri la Poliție. Romii ridicați de polițiști locuiesc pe strada Horea.

2 Comentarii la "Unul dintre scandalagiii de la Hotelul „Dana II”, i-a atacat și pe oamenii legii"

  1. Pingback: Scandalagiul de pe terasa Hotelului „Dana II” vrea în libertate | Satmareanul

  2. Pingback: Scandalagiul Norbert Kuha rămâne în arest preventiv | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.