Microbuzele vor putea opri din nou sub Podului Decebal

primaria1

primaria2

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a avut azi, 2 septembrie, o întâlnire cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Govor, deputatul UDMR, Kereskeny Gabor şi directorul Transurban, Ionuț Bujor în care s-a decis permiterea transportatorilor judeţeni să utilizeze staţia de autobuz situată la baza Podului Decebal.

Decizia validată de comisia de siguranţă a traficului a fost luată pentru a nu bulversa transportul elevilor care locuiesc în afara oraşului către instituţiile de învăţământ, va fi valabilă până când Transurban va beneficia de o a doua autogară în zona de pe malul drept al Someşului.

Primarul Dorel Coica a convocat o întâlnire cu transportatorii judeţeni joi, 3 septembrie pentru a le comunica decizia luată.

Totodată, edilul şef va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a modifica Anexa nr. 2 din HCL nr.132 din 30.07.2015 privind traseele de intrare în municipiu şi punctele de oprire pentru operatorii de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean, interjudeţean şi internaţional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.