Tâlhari trimiși după gratii după ce au atacat o bătrână de 81 de ani

talhari

Instanța a admis luni, 31 august, cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare în ceea ce privește luarea măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele a doi bărbați, Gașpar Marton, respectiv Iosif Adolf Kovacs-Szilagyi. Cei doi bărbați sunt cercetați pentru tâlhărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, procurorul Florin Betea, duminică 30 august, în jurul orei 13.00, cei doi inculpați în timp ce se aflau în parcul de pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare au vrut să fure poșeta unei femei în vârstă de 81 de ani, ce se odihnea pe o bancă din apropiere.

Din investigațiile efectuate cel care s-a năpustit asupra bătrânei a fost Gașpar Marton, care a început să tragă de poșetă, în timp ce al doilea tâlhar a păzit zona ca nu cumva să fie descoperiți. În momentul în care femeia s-a opus, Gașpar Marton a început să o lovească, iar bătrâna a căzut pe spate. Speriați, cei doi tâlhari au fugit de la locul faptei.

În cursul aceleiași zile cei doi indivizi au atacat și o altă persoană de 66 de ani, cu intenția de a-i smulge de la gât două lănțișoare din aur. De această dată cel care a săvârșit fapta a fost Iosif Szilagyi. Acesta s-a apropiat de victimă, a smuls cele două lănțișoare și apoi împreună cu Gașpar Marton s-au făcut nevăzuți.

În cele din urmă tâlharii au fost prinși și duși în fața judecătorilor. Instanța a emis pe numele acestora mandate de arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.