Ambulanța la ceas de sărbătoare ! (Foto)

ambulanta1

ambulanta2

ambulanta3

ambulanta4

ambulanta5

ambulanta6

ambulanta7

ambulanta8

ambulanta9

ambulanta10

În acest an, pe data de 28 iulie, ambulanțierii din România au sărbătorit 109 ani de la înființarea instituției. Momentul a fost marcat prin „Ziua Națională a Ambulanței din România”, sărbătorită pentru prima dată în acest an.

Cu această ocazie, azi, 31 iulie, la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare a avut loc „Ziua porților deschise”.

Alături de ambulanțieri, la deschiderea oficială a evenimentului au participat prefectul Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, dar și reprezentanți ai SJA din Maramureș și Bihor.

Acțiunea a început cu intonarea imnului Ambulanței și a Imnului de Stat după care au urmat luările de cuvânt. Oficialitățile au subliniat importanța SJA Satu Mare în viața comunității, urându-le angajaților SJA multă putere de muncă.

După deschiderea oficială, invitații au închinat o cupă de șampanie cu angajații ambulanței. Apoi, mai multe ambulanțe au defilat în oraș, iar voluntarii au împărțit fluturași în care se prezintă rolul și activitatea instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.