Și-a bătut cu sălbăticie vecina, apoi a tâlhărit-o

amenintare

Un bărbat de 39 de ani din Becheni a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut cu sălbăticie vecina, o femeie de 67 de ani, după care i-a luat 200 de lei. Incidentul a avut loc luni (27 iulie) seara, în jurul orei 23.00.

În dimineaţa zilei marți, 28 iulie, poliţiştii au fost fost sesizaţi despre faptul că, luni, pe raza localităţii Becheni o femeie a fost victima unei tâlhării.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de luni, la ora 23.00, Vasile C., de 39 de ani, a spart ușa de la intrarea în casa vecinei sale, în vârstă de 67 de ani, care locuia singură. Bărbatul a lovit-o cu pumnii la nivelul feţei, toracelui şi braţelor, iar sub ameninţarea unui cuțit i-a luat suma de 200 de lei, părăsind apoi casa acesteia.

Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea efectuării investigaţiilor medicale necesare. Conform concluziilor provizorii ale medicului legist leziunile pe care femeia le are, necesită pentru vindecare
25-30 zile de îngrijire medicală, fără ai fi pusă viaţa în pericol.

Miercuri, 29 iulie, bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Popeşti, judeţul Bihor. Faţă de acesta s-a dispun măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventive. Bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.