Sătmăreanca Alice Ardelean vine în sprijinul Asociației „Stea”

Alice1

Alice2

Sătmăreanca Alice Ardelean, sportiva care reprezintă România în luptele MMA, a trecut azi, 29 iulie, pragul Asociației „Stea” pentru a se alătura campaniei „Împreună schimbăm destine”.

Alice a decis să se alăture echipei „Stea” pentru a susține programele educative și de integrare socială a copiilor și tinerilor care frecventează Centrul de zi al asociației.

„M-am gândit că aș putea fi un exemplu bun pentru toți copiii care provin din familii mai sărace cu puține posibilități. Voi reprezenta asociația la meciurile pe care le voi avea. Prin acest proiect vom încerca să le dăm curaj și încredere acestor copii prin sport. Sportul este disciplină și încredere de sine”, a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

Vă reamintim că în prezent, sătmăreanca noastră efectuează un stagiu de antrenamente în Germania, după ce a fost remarcată de un sponsor neamț, Harry Pelger.

Alice a fost remarcată de sponsorul din Germania după ce a luptat în cadrul galei MMA Romanian Extreme Fighting de la Craiova, în data de 16 martie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.