A ajuns în arest după ce a furat un ceas și un telefon mobil

furt

Un bărbat de 30 de ani, Ștefan S., a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţiştii careieni, după ce în noaptea de sâmbătă, 25, spre duminică, 26 iulie a intrat într-o casă din oraș de unde a furat mai multe bunuri.

Duminică, în jurul prânzului poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 65 de ani din Carei, despre faptul că în timpul nopţii de 26 iulie, în casa sa a intrat prin escaladarea unui geam deschis, după ce a rupt plasa contra insectelor, un bărbat care a furat bunuri, din locuinţă.

În cursul zilei de marți, 28 iulie, polițiștii au reușit să dea de urmele hoțului. Este vorba despre Ştefan S., de 30 de ani, care a pătruns în locuinţa părţii vătămate, de unde, de pe un scaun a furat un ceas de mână şi un telefon mobil marca Samsung, cauzând un prejudiciu de 500 de lei. Bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Bărbatul nu se află la prima încălcare a legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.