Cadavrul unui bărbat descoperit în apropierea bisericii de la cap Pod Golescu

cadavru

cadavru1

Oamenii legii au intrat duminică, 26 iulie, în alertă după ce pe strada Dunării, aflată în spatele bisericii de la cap Pod Golescu a fost găsit cadavrul unui bărbat. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre Ștefan B. din Satu Mare. Rezultatele medico-legale arată că acesta a murit în data de 15 iulie. Nu sunt suspiciuni de omor.

„La data de 26 iulie, ora 11.14, suntem solicitați în spatele bisericii de lângă Podul Golescu, pe strada Dunării la o „moarte suspectă”. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu medic precum și un echipaj de la Poliție”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Potrivit celor declarate de Tarța, cadavrul a fost găsit în apropierea bisericii de la cap Pod Golescu. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Criminalistică.

Cu ocazia efectuării cercetărilor la faţa locului, la examinarea sumară a cadavrului, s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violenţă. De asemenea, asupra sa au fost găsite documentele personale, fiind stabilită identitatea acestuia. Este vorba despre Ştefan B., din municipiul Satu Mare.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cursul zilei de azi, 27 iulie, conform concluziilor medicilor legişti, s-a stabilit că decesul ar fi survenit la data de 15 iulie, cauza morții fiind cardiomiopatie dilatativă.

În acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Un Comentariu la "Cadavrul unui bărbat descoperit în apropierea bisericii de la cap Pod Golescu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.