Vezi cine alimenta rețeaua ce vindea droguri în Satu Mare

traficanti-negresti1

Răzvan Dumitru Onciu, Andrei Mihai Bălăuță și Vlăduț Constantin Bălăuță, toți trei din localitatea Negrești din județul Vaslui, plecați de mai mulți ani în străinătate, alimentau o rețea de traficanți de droguri de mare risc. Potrivit procurorilor, aceștia au procurat diverse cantități de cocaină și pastile Ecstasy pe care apoi le distribuiau în localurile și cluburile din mai multe județe din țară, printre care și în Satu Mare.

Vă reamintim că în cursul zilei de miercuri, 15 iulie, au fost efectuate 14 descinderi la domiciliile suspecților din judetele Maramureș, Bihor, Vaslui și Suceava. În urma perchezițiilor efectuate de procurorii DIICOT la domiciliul traficanților, au fost depistate 964 de pastile de Ecstasy și un gram de cannabis.

Andrei Bălăuță nu este la prima faptă de acest gen. El a mai fost prins de polițiștii din Inverness (Scoția), cu 105,3 grame de cocaină ascunse într-un tub de chipsuri. Bălăuță este absolvent IT, tată al unui băiat și vorbește cursiv trei limbi străine.

Procurorii susțin că Răzvan Dumitru Onciu, Andrei Mihai Bălăuță și Vlăduț Constantin Bălăuță erau membrii rețelei care aduceau marfa din străinătate și aceasta era distribuită la consumatori din județele Maramureș, Cluj, Bihor, Satu Mare și Suceava.

Alături de ei, ancheta îi mai are în vedere și pe Cristian Vasile Butean, respectiv Cosmin Garțian Precup, acuzați de trafic de droguri de mare risc.

Regulat, cei trei negreșteni mergeau în străinătate de unde procurau drogurile și le introduceau în țară fie direct, fie prin interpuși. La o singură tranzacție, aceștia ofereau spre vânzare minim 10 grame de cocaină, cu sume cuprinse între 80 și 100 de euro/gram.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz sunteți rugați să accesați următorul link: http://www.satmareanul.net/2015/07/15/casa-unui-dealer-de-cocaina-din-baia-mare-perchezitionata-de-diicot-satu-mare/

Sursa foto: www.vremeanoua.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.