Cursuri de calificare la AJOFM Satu Mare

ajofm

În programul pe anul 2015 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare sunt prevăzute calificarea a 666 persoane aflate în căutarea unei slujbe.

Meseriile cuprinse în programul județean sunt următoarele: agent de securitate; asfaltator; babysiter; bucătar; coafor; cofetar patiser; comunicator în limba engleză; confecționer asamblor articole textile; contabil; electrician de întreținere și reparații în industria mică; frizer; infirmieră; îngrijitoare bătrâni la domiciliu; inspector resurse umane; instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze; lăcătuș mecanic; lucrător în comerț; lucrător în confecții piele și înlocuitori; lucrător în structuri pentru construcții; lucrător în tâmplărie; manichiură- pedichiură; mecanic auto; ospătar; strungar universal; sudor; stivuitorist și tapițer.

Cursurile vor fi finanțate din Bugetul Asigurărilor de Șomaj și se vor derula fie prin centrele regionale de formare profesională, fie prin furnizori de servicii acreditați. Cursurile vor fi gratuite atât pentru șomerii indemnizați cât și pentru cei neindemnizați.

În luna iulie 2015, se vor organiza următoarele cursuri de calificare: contabil (14 persoane); agent de asigurări (14) și stivuitorist (14).

Persoanele interesate trebuie să se adreseze Compartimentului de formare profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.