Concurs de colectare selectivă a deșeurilor

apm1

apm2

apm3

apm4

Cu ocazia lansării la nivel național a campaniei Caravana „EcoAtitudine”, APM Satu Mare a participat azi, 25 mai, la acțiunea de mediatizare la nivelul celor trei școli înscrise în campanie. Organizatorii acestei acțiuni sunt Grupul European de presă „Reporter”, Asociația „Iris Terra Green” sub patronajul Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

În campanie sunt înscrise 103 școli din 20 de orașe implicate la nivel național Caravana „EcoAtitudine” vizitează școlile înscrise din fiecare oraș în perioada 4-29 mai.

Azi, echipa s-a deplasat la Școlile generale „Avram Iancu”, „Bălcescu Petofi” și „Lucian Blaga” unde au fost aduse la cunoștința elevilor detalii privind competiția care se desfășoară la nivel național.

În cadrul competiției Reciclarea ECOATITUDINE premiile se vor acorda pentru colectarea selectivă a deşeurilor din hârtie, carton, plastic, PET și aluminiu, pe baza cantităţilor colectate, raportate la numărul de elevi aferenţi fiecărei şcoli câştigătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.