Recycling Rocks: Concert Cargo în centrul Sătmarului (Foto)

concert1

concert2

concert3

concert4

concert5

concert6

concert7

concert8

concert9

concert10

concert11

Cu ocazia lansării Centrului de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), Primăria municipiului, reședință de județ împreună cu Asociația „RoRec” au organizat în această seară (azi, 22 mai) un super concert în Piața 25 Octombrie. Protagoniștii scenei în cadrul „Recycling Rocks” au fost trupele Domino și Cargo.

Primii care au urcat pe scenă au fost băieții de la Domino.

Pentru a-i saluta pe sătmărenii prezenți la concertul din această seară, pe scenă a urcat și primarul Dorel Coica. Edilul a subliniat importanța colectării deșeurilor electrice și electronice și a vorbit despre locația deschisă azi, pe strada Depozitelor nr. 23 din Satu Mare.

„De azi încolo Satu Mare are cel mai mare centru regional de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Este un pas spre occident, deoarece, nu-i așa, vrem să devenim un oraș occidental. Mâine (sâmbătă, 23 mai) vom avea 11 puncte de colectare a deșeurile deschise pe raza municipiului Satu Mare. Vă invit să duceți toate deșeurile electrice și electronice, tot ce nu mai folosiți prin casă și să le predați la aceste puncte. Astfel, vom avea un mediu mult mai curat”, a declarat primarul.

Apoi, a urmat trupa Cargo care a electrizat pur și simplu publicul prezent la concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.