Sute de mesaje pe Facebook de la apropiaţii Paulei Raţ

mesaje de condoleanta

“Doamne,nu poate fi adevărat … şi cum mă îmbârliga ea să merg la o emisiune de-a ei … Sunt fără cuvinte … nu ştiu cât ajută îmbrăţişările mele dar, vi le dau cu tot sufletul, răvăşit şi mânios pe Domnul … deşi, ştiu că n-a fost numai vina Lui … Catrinel, sunt alături de voi cu toate lacrimile mele!!!” (Vasile Blaga Paulin).

“Cu durere în suflet am primit vestea tragicului accident în care a fost implicată prietena şi colaboratoarea noastră Paula Raț. Nu putem descrie în cuvinte durerea din sufletul nostru să ştim că nu o vom mai avea printre noi pe Paula
D-zeu să te aşeze între îngeri. Dormi în pace” (Călin Borşe, Trupa “Argus” Satu Mare).

“Grupul XXL Satu Mare, își exprimă profundul regret pentru pierderea colegei de breaslă, Paula Raț.
Suntem convinşi că va cânta în corul Îngerilor!!!
Sincere condoleanțe familiei!
Odihnește-te în pace, suflet blând!!” (Grupul XXL).

“Conducerea Școlii de Arte Satu Mare şi colectivul de profesori, regretă enorm trecerea în eternitate a Paulei Raț, absolventă a clasei de canto-muzică ușoară.
Transmitem familiei îndoliate, Sincere Condoleanțe!!!” (Şcoala de Arte).

„Îmi plânge sufletul, ce cruntă e viaţa … Un înger a urcat în ceruri, o zână frumoasă … Catrinel fi tare, îmi pare nespus de rău că nu pot să îţi fiu alături, dar cu gândul sunt la voi în fiecare clipă. Dumnezeu să o odihnească în pace!” (Pamela Ionaş).

“Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci … golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic … Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere !!! Sincere Condoleanţe !!!” (Florin Mărginean).

“Nimic nu vă poate consola în situaţia în care s-a stins un înger, dar vreau să ştiţi că plâng alături de voi pierderea Paulei. Cu adâncă durere în suflet vă transmit condoleanţe” (Alexandrina Nistor).

“Da Paula, vei rămâne în gândul meu mereu tânără şi frumoasă aşa cum ţi-ai dorit, mereu tânără. Dormi în pace suflet blând, iar vouă Catrinel şi Viorica D-zeu să vă dea putere să treceţi mai uşor peste această nefericită tragedie! D-zeu s-o odihneasca în pace!” (Silvia Laszlo).

“Am primit un telefon în care mi s-a spus că nu vom mai apuca să filmăm şi să vorbim despre modeling, deşi ne-am promis una alteia. Ne rămân în schimb amintirile frumoase, zâmbetele şi selfie-urile. Te vom păstra mereu în gândurile şi amintirile noastre. Dumnezeu să te aibă sub aripa sa, să te ierte şi să te odihnească în pace Paula Raţ. Dacă ştiam ce veste primesc nu răspundeam” (Bianca Timiş).

Sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de condoleanţă postate pe pagina de Facebook a lui Catrinel Raţ, tatăl Paulei Raţ, cea care a murit vineri (17 aprilie) seara, într-un teribil accident de circulaţie petrecut în afara localităţii Avram Iancu din judeţul Bihor. Maşina condusă de prietenul Paulei, Adrian Foldi, în vârstă de 22 de ani, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. În urma impactului Paula Raţ a decedat.

În maşină, pe bancheta din spate, se aflau părinţii lui Adrian Foldi. Şoferul împreună cu părinţii săi sunt internaţi cu leziuni multiple la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea.

“Au multiple leziuni la organele interne şi fracturi de bazin, de femur. Sunt în stare gravă. Tratamentul a început, dar în astfel de cazuri prognosticul este întotdeauna rezervat”, a declarat pentru jurnaliştii de la Bihoreanul dr. Hadrian Borcea.
Paula Raţ, împreună cu iubitul ei şi cu părinţii acestuia erau în drum spre Arad, acolo unde urmau să participle la un botez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.