Olimpia Satu Mare pierde cu 2-4, în fața CS Mioveni

DSC_0668

DSC_0669

DSC_0670

DSC_0672

DSC_0678

DSC_0681

DSC_0682

Echipa condusă de Tibi Csik, Olimpia Satu Mare, a pierdut azi 18 aprilie, pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni cu scorul de 2 la 4. Partida s-a jucat de la ora 11.00. Meciul a contat pentru etapa a III a play-off-ului Seriei a II, Liga a II-a la fotbal.

Înainte de debutul partidei, jucătorii și spectatorii prezenți în tribune au ținut un moment de reculegere în memoria Paulei Raț, fiica fostului președinte al clubului sătmărean, Catrinel Raț. Paula a murit vineri (17 aprilie) seara într-un accident de circulație în afara localității Avram Iancu din județul Bihor.

Scorul meciului de azi a fost deschis de oaspeți în minutul 13, prin golul marcat de Răuță, care a trimis balonul în poarta noastră de la 10 metri. Cinci minute mai târziu, Olimpia Satu Mare egalează prin golul marcat de Sălăgeanu. Acesta șutează violent sub bara transversală și readuce egalitatea pe tabela de marcaj.

Oaspeţii preiau conducerea în minutul 77, după ce Negoiţă a centrat în careu, Ayza a întors cu capul în centru, pentru venirea lui Honciu, care de la 8 metri a tras puternic pe jos, imparabil pentru Anca.

Al treilea gol pentru oaspeți a fost marcat în minutul 86 de către Năstăsie, care a driblat atât fundașii cât și pe portarul Olimpiei, trimițând de la 4 metri mingea în poarta goală.

În minutul 90, Cădar mai reduce din diferență (2-3), însă în minutul 93, Honciu profită de o eroare a lui Onicaș și Heil și marchează pentru CS Mioveni după un sprint de 30 de metri. Astfel, scorul final este de 2 la 4, în favoarea oaspeților.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca-Trip – D. Muntean, Onicaş, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand, Bic – R. Rus, Bg. Faur, Sălăgeanu – Mărkuş.

Rezerve: Şuta – Cădar, Tonca, Svarczkopf, D. Lukacs, Mureşan, Selagea.

Antrenor: Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.