Sătmăreanul Gabriel Tudor scos cu bodyguarzi de la „Hell’s Kitchen”

tudor-gabriel

În timpul service-ului de miercuri, 15 aprilie, sătmăreanul Gabriel Tudor, concurentul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și-a anunțat colegii că vrea să iasă din bucătărie în plin service. Decizia lui Tudor a dus la eliminarea sa din concurs.

Tudor și-a făcut bagajul, s-a schimbat de tunica de bucătar și s-a pus să fumeze trabuc în sufragerie. Nici colegii nu au reușit să-l facă să revină și să îi ajute să termine seara. Neavând de ales, jurații au mers în persoană pentru a vorbi cu Tudor.

„Ai trei variante la alegere: te duci în bucătărie, termini serviceul și vorbim la final; ori o iei prin mijlocul circului cu circ sau te dau afară cu bodyguarzii, tot cu circ!” i-a spus Chef Florin.

Văzând că nu prea are de ales, Tudor și-a îmbrăcat tunica și s-a întors în bucătărie, însă nu pentru mult timp. În cele din urmă chefii i-au cerut lui Tudor, în văzul lumii, să părăsească competiția.

Fragmente din timpul circului de la „Iadul Bucătarilor” pot fi vizionate accesând următorul link: http://iadulbucatarilor.a1.ro/stiri/tudor-se-autoelimina-concurentul-iese-din-service-si-isi-face-bagajul-id751.html

Un Comentariu la "Sătmăreanul Gabriel Tudor scos cu bodyguarzi de la „Hell’s Kitchen”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.