Campania de colectare a uleiurilor uzate a ajuns la final

apm1

apm2

apm3

apm4

Azi, 10 aprilie, s-a finalizat campania iniţiată de Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare având ca obiectiv, conştientizarea populaţiei cu privire la importanţa colectării şi predării pentru reciclare a uleiurilor uzate provenite din gospodării.

Campania s-a materializat prin amenajarea punctelor de colectare în pieţele alimentare din municipiile şi oraşele din judeţul Satu Mare. Ultimele puncte de colectare au fost deschise azi publicului larg la Carei şi Tăşnad de către Elisabeta Bekessy, directorul executiv al APM, căreia i s-au alăturat 16 preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit (GPP) nr. 1 din Carei însoţiţi de trei educatoare, cinci voluntari de la Liceul Teoretic din Carei, un cadru didactic dar și reprezentanții unor asociații de mediu și ai autorităților publice locale.

În timpul campaniei, participanţii au dialogat cu cetăţenii din pieţele alimentare după care au oferit câte un fluturaş redactat în limba română şi maghiară pentru a oferi informaţii cu privire la această iniţiativă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.