Pataki și Kereskenyi nu sunt de acord cu candidatura lui Maskulik

UDMR

Cei doi președinți ai UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba (președintele Organizației Județene) și deputatul Kereskenyi Gabor (președintele Organizației Municipale Satu Mare), consideră „un pic prematură” anunțul făcut de colegul lor de partid, Maskulik Csaba, în ceea ce privește intenția sa de a se înscrie într-o eventuală cursă internă pentru desemnarea candidatului formațiunii pentru funcția de primar al Sătmarului.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 20 martie, cei doi lideri UDMR au reacționat la hotărârea luată de Maskulik. Senatorul Pataki s-a limitat la a spune că este prematur ca cineva să-și anunțe intenția în luna martie a anului 2015, din moment ce alegerile vor avea loc „cândva prin mai sau iunie 2016. Noi avem un procedeu foarte transparent de a ne desemna candidații la alegerile locale și parlamentare. Mi se pare un pic prematur ca cineva să-și anunțe intenția din luna martie 2015. La sfârșitul lui aprilie vom avea congresul național, unde, cu siguranță se vor face modificări cu privire la procedurile de desemnare a candidaților pentru alegeri”.

Pataki recunoaște că se poartă discuții în partid dar nu a dorit să facă referire la nicio persoană anume.

Mai direct în declarații a fost deputatul Kereskenyi Gabor care a subliniat clar că „în atletism, spre exemplu, cel care fură startul este descalificat din start. UDMR are cel puțin cinci sau șase persoane cu experiență în administrația locală sau în Parlament care ar putea fi foarte bine candidatul formațiunii pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Consideră că în acest moment este prematură anunțarea unui candidat”.

2 Comentarii la "Pataki și Kereskenyi nu sunt de acord cu candidatura lui Maskulik"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.