A început demolarea garajelor din cartierele Carpați I, Carpați II și Micro 17 (Foto)

garaj1

garaj2

garaj3

garaj4

garaj5

garaj6

Angajați de la Florisal alături de jandarmi și reprezentanți ai Primăriei Satu Mare au început azi, 5 martie, demolarea garajelor care nu au fost îndepărtate după somațiile primite din partea autorităților. În cadrul unei conferințe de presă susținute în cursul acestei zile, primarul municipiului, reședință de județ, Dorel Coica, a declarat că nu s-au semnalat incidente deosebite.

„Acţiunea de demolare a garajelor a început de dimineaţă în Micro 17, Carpaţi I și Carpaţi II. Vreau să asigur cetăţenii că avem sume alocate pentru a realiza parcări şi chiar dorim ca până în noiembrie să realizăm aceste parcări. Garajele vor fi demolate pe cheltuiala noastră, după care li se va prezenta factura, un exemplar va merge la Finaţele Locale şi aşteptăm să fie plătit”, a declarat edilul.

Referitor la ceea ce au găsit muncitorii în garajele ce trebuie demolate, primarul spune că „s-au găsit porumbei, găini, gâsculiţe şi doi porcuşori. Nu spun de şobolani, şoareci, care erau din abundenţă”.
Persoanele care au deținut garaje se pot adresa Administrației Domeniului Public (ADP) cu cereri de rezervare pentru parcare, aceștia având prioritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.