Manager de Satu Mare: Ariana Stan – TBI Credit

Ariana-Stan2
Reporter: Pentru început vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră.
Ariana Stan: Numele meu este Ariana Camelia Stan și sunt director regional în cadrul TBI Credit. Încă de la absolvirea facultății am lucrat în domeniul financiar bancar, acumulând până în prezent o experiență de peste 20 ani. Începând cu anul 2005 am preluat conducerea sucursalei Satu Mare a TBI Credit, iar din 2006 ocup funcția de director regional, având în subordine activitatea sucursalelor din 9 județe din centrul și nord-vestul Transilvaniei.

R.: Vă rog să ne oferiți câteva informații generale despre compania financiară pe care o reprezentați.
A. S.: TBI Credit este prezentă în România din 2003 și facem parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pieței financiare din Europa Centrală și de Est. Compania noastra este printre primii trei jucatori din Romania, pe piata creditelor de consum adresate persoanelor fizice .Din cadrul aceluiasi grup fac parte TBI BANK(pe piața românească din martie 2013) și TBI Leasing.

R.: Care sunt prioritățile TBI Credit?
A. S.: Dintre priorități, în primul rând aș aminti cunoașterea îndeaproape a exigențelor clienților noștri, respectiv dezvoltarea în permanență a portofoliului de produse și servicii.

R.: Dar principalele atuuri?
A. S.: Sunt multe. În primul rând vreau să vă spun că noi garantăm acordarea unor servicii de calitate. De asemenea, mobilitatea și flexibilitatea sunt alte atuuri ale companiei noastre. Experiența bogată și cunoașterea aprofundată a realității economice din România ne oferă posibilitatea de a le furniza clienților noștri soluții adaptate nevoilor fiecăruia. Aș mai spune că rețeaua de sucursale ale TBI Credit din toate zonele reprezentative ale țării înlesnește accesul la servicii financiare profesioniste, deoarece avem deschise sucursale și puncte de lucru în toate reședințele de judeţ și în localitățile importante din fiecare județ al țării.

R.: De ce ar trebui, un client oarecare să se adreseze TBI Credit și nu unei bănci?
A. S.: Fiecare dintre noi are proiecte și vise pe care dorește să și le împlinească. Spre exemplu, speră să își achizitioneze un televizor nou, o mobilă, o mașină, să își renoveze casa, să plece în vacanță sau să plătească studiile copilului. În aceste situații suntem alături de fiecare client, încercăm să îl ajutăm să își ducă la bun sfârșit proiectul, iar de-a lungul timpului, experiența ne-a demonstrat că un client mulțumit rămâne clientul tău pentru mult timp și te recomandă rudeniilor, prietenilor, cunoștințelor. Înțelegerea și implicarea de care dăm dovadă, rapiditatea și soluțiile oferite ne recomandă.
R.: Care sunt tipurile de credit pe care le oferă compania dumneavoastră?
A. S.: După cum aminteam, TBI Credit se adresează persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate și oferă credite de nevoi personale, credite pentru achiziții de bunuri de larg consum, credite auto, carduri de credit sub sigla MasterCard și refinanțează credite de la alte instituții bancare și non bancare pe o perioadă de până la 60 de luni.

R.: Cât timp are de așteptat un client până ce i se aprobă un credit?
A. S.: Aprobarea creditului se face foarte repede. În maxim o oră va primi un raspuns.

R.: Care sunt documentele de care are nevoie un client pentru a putea contracta un credit?
A. S.: Este nevoie de un număr minim de documente şi anume: actul de identitate, adeverință de salariu sau ultimul cupon de pensie (în original).

R.: Cum își primește clientul banii?
A. S.: Banii pot fi primiți de către client într-un cont personal deschis la orice bancă din România sau finanțăm bunuri de la orice comerciant dacă clientul aduce o factură proformă pentru acestea, contravaloarea bunurilor fiind virată în contul indicat pe factura proformă. Avem colaborări cu lanțuri mari de magazine de bricolaj, având deschise chiar și puncte de lucru în cadrul acestora. Un exemplu este Dedeman.

R.: Care este vârsta maximă până la care o persoană poate cere sprijinul financiar de la TBI Credit?
A. S.: Vârsta maximă la data finalizării contractului de credit este de 75 de ani. De asemenea, pot beneficia de finanțare și pensionarii pe caz de boală indiferent de varsta.

R.: Ați amintit la un moment dat despre magazinele partenere cu care lucrați …
A. S.: Așa este. Avem peste 1.000 de magazine partenere la nivelul țării, dar repet, finanțăm orice bun, de la orice furnizor de produse sau servicii incepând cu autoturisme noi sau second hand, produse electronice, electrocasnice, mobilier și până la reparații auto, piese de schimb, servicii medicale, vacanțe, taxe de studii, etc.

R.: Care este nivelul maxim al creditului pe care îl poate obține un client?
A. S.: Valoarea maximă a creditului ce poate fi acordat reprezintă echivalentul în lei a sumei de 5.000 de euro. Nu avem nevoie de giranți sau garanții materiale(gen ipotecă). Ce este important, analiza se face doar solicitantului de credit nu și soțului sau soției acestuia (sau acesteia). Totodată, în cazul în care clientul dorește să-și achiziționeze o mașină noua, valoarea finantata este de până la 15.000 de euro.

R.: Am înțeles că TBI Credit lansează periodic concursuri de fidelizare. În ce consta acestea?
A. S.: În această perioadă avem Campania ”Câștigi cu TBI Credit!” prin care clienții noștri pot să își ajute prietenii, cunoștințele să facă cea mai bună alegere, trimițându-i să contracteze un credit de la TBI Credit. Pentru fiecare client recomandat care a încheiat un contract la TBI Credit primește un premiu de până la 100 de lei. Totodată, mai avem în derulare și Programul „Cheltuiești dar și primești”. Pentru toate plățile pe care le faceți la orice POS folosind cardul MasterCard emis de TBI Credit, primiți înapoi un procent de 2% din valoarea cumparaturii.

R.: Pentru final vă rog să ne spuneți adresele unde vă pot căuta potențialii clienți pentru a contracta un credit.
A. S.: Îi așteptăm în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 9-18, în Satu Mare pe strada Petofi Sandor nr. 4A (vis-a-vis de Casa Armatei), sau la unul din numerele de telefon: 0261.758.785, respectiv 0261.758.786.
În Carei, avem sediul pe strada Corneliu Coposu nr. 26 sau la tel. 0261.861.270 sau 0729.618.156.
Avem un sediu și în orașul Livada, pe strada Victoriei nr. 36, tel 0725.401.091.
Pentru mai multe detalii și informații despre noi, cei interesați pot consulta site-ul nostru www.tbicredit.ro.

Nu uitați, orice vis se poate transforma în realitate cu ajutorul TBI CREDIT .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.