Seminar gratuit de Parenting la Satu Mare

uraniacremeneUrania Cremene va susține un seminar gratuit de parenting, “18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrați și Părinți Împliniți”, în 4 Martie, la Restaurantul Veneția, din Satu Mare.

Seminarul va cuprinde prezentarea detaliată a celor trei nevoi fundamentale care stau la baza dezvoltării armonioase a copiilor. Pentru a înțelege mai bine cum anume pot fi împlinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind ușor de aplicat și cu impact imediat asupra relației părinte – copil.

Seminarul va fi organizat în două sesiuni diferite, tocmai pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane interesate de acest subiect.

Prima sesiune începe de la ora 10, cea de a doua începe de la ora 17, iar fiecare sesiune durează 3 ore. Pentru fiecare din aceste sesiuni participanții sunt rugați să sosească la locație cu cel puțin 20 de minute înainte pentru înregistrare.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupă de creșterea și educarea copiilor, fie că sunt părinți, bunici, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înscrieți accesând link-ul de mai jos:

http://conferinteleuraniacremene.ro/calendar/

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach și Facilitator de programe de Parenting. Este certificată Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership și schimbare comportamentală.

A fost certificată în parenting, ca expert, de către PT Intl.

Rezultatele obținute prin toate seminariile sale se văd prin faptul că primește sute de testimoniale de la părinții care interactionează cu ea.

Un Comentariu la "Seminar gratuit de Parenting la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.