O elevă de 16 ani s-a aruncat în apele Someșului

soms

O tânără de 16 ani din Drăgușeni s-a aruncat azi, 27 februarie, în Someș de pe Podul Golescu din Satu Mare. Nu se știe care sunt motivele pentru care tânăra a vrut să-și pună capăt zilelor.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 13.45. Din fericire victima a fost scoasă din apele Someșului și transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

Fata a fost dusă de curenți câteva sute de metri până ce a fost salvată. „Victima este în afara oricărui pericol. A ajuns la spital în stare de hipotermie, avea temperatura corporală de 28 de grade Celsius. Nu și-a pierdut cunoștința niciun moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Potrivit acestuia tânăra este în afara oricărui pericol dar va fi ținută la spital sub supraveghere, dar și pentru consiliere psihologică.

Potrivit informațiilor pe care le deținem la această oră, tânăra este din Drăgușeni, are 16 ani și este elevă la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare.

Un Comentariu la "O elevă de 16 ani s-a aruncat în apele Someșului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.