Apa de orez face miracole

orez

Apa de orez vă ajută să aveți un păr strălucitor și o piele mai sănătoasă.

Despre apa de orez se spune că este secretul frumuseții femeilor japoneze, aceasta fiind responsabilă pentru pielea curată și strălucitoarea a femeilor nipone. Dar apa de orez este folosită și de femeile din China și din Asia de sud-est pentru întreținerea frumuseții tenului și părului. În plus, apa de orez este recomandată și de specialiștii în ayurveda, dovedindu-se că are calități superioare produselor de înfrumusețare artificiale.

Metoda de preparare a apei de orez

Spalati rapid sub jet de apa trei linguri de orez (aproximativ jumatate de cana) pentru a indeparta eventualele impuritati, dupa care puneti orezul intr-un bol si acoperiti-l cu apa si lasati-l asa timp de cel putin 2 ore (cel mai bine peste noapte) – timp in care mineralele si vitaminele din orez vor ajunge in apa. Apo scurgeti orezul (pe care il puteti folosi ulterior in mancare) si pastrati apa intr-un recipient ermetic de sticla, la frigider timp de maxim o saptamana.
Aplicati cu ajutorul dischetelor demachiante sau folositi apa pentru a va spala pe fata, atat dimineata cat si seara. Apa de orez poate fi folosita si la clatirea parului, lasandu-l mai moale si mai lucios.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.