Medici noi la Spitalul Județean Satu Mare

spital

În cursul anului trecut, în cadrul Unității de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare s-au prezentat un număr de aproximatv 60.000 de pacienți, din care au fost internate, pe diferite secții ale unității, 11.000 de persoane.

Făcând o comparație cu anul precedent, directorul medical al Spitalului Județean Satu Mare, dr. Paula Mare spune că în 2013 au fost internați 40% din totalul celor care s-au prezentat la UPU.

De asemenea, directorul medical spune că, datorită investițiilor în cadrul Spitalului Județean și a sistemului de sănătate sătmărean, adresabilitatea pacienților anul trecut a crescut semnificativ față de 2013.

„De anul trecut, și până în prezent au venit la Spitalul Județean aproximativ 20 de medici noi, datorită în primul rând înființării de specializări noi precum Endocrinologia, Reumatologia și Hematologia, dar și nivelului de pregătire a specialiștilor, respectiv a condițiilor hoteliere pe care le oferă spitalul. Astfel, la Nefrologie a venit un medic specialist și un rezident. Au venit medici și pe secțiile de: Gastroenterologie, Endocrinologie, Reumatologie, Boli infecțioase și Radiologie”, a declarat dr. Paula Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.