Proiect de peste 60 de milioane de lei pentru modernizarea Aeroportului Satu Mare

Nicolae Fechete

Aeroport

Data limită pentru depunerea ofertelor privind proiectul de modernizare a suprafeței de mișcare și de extindere a aerogării Aeroportului Satu Mare este 5 februarie 2015. Valoarea proiectului este de aproximativ 64.500.000 lei, cu TVA inclus.

Anunțul a fost făcut de către directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete, în cadrul ședinței de bilanț pe 2014 a instituției pe care o administrează. La ședință au participat și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, respectiv vicepreședintele Mircea Govor.

„Sunt foarte multe firme interesate de acest proiect. Implementarea proiectului și derularea acestuia este obiectivul principal pe care îl avem pentru anul în curs”, a declarat Fechete.

Prezent la ședința de bilanț, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, a subliniat importanța acestui proiect care va schimba în totalitate fața Aeroportului Satu Mare. „Este un proiect foarte important care va aduce Aeroportul Satu Mare la un nivel european. Desigur, cu ajutorul Ministerului Dezvoltării și a Guvernului Ponta, până la sfârșitul acestui mandat, adică până în 2016, Aeroportul Satu Mare își va schimba fața”, a declarat Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.