Traficant prins cu mii de pachete de țigări

tigari

Luni, 26 ianuarie, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, pe DN 19 A, pe traseul Petea-Dorolţ, un autoturism marca Skoda Pick Up, înmatriculat în Slovacia, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie, maghiară şi ucraineană.

În urma controlului efectuat asupra mașinii a fost depistat, în pereţii compartimentului de marfă, un loc special amenajat în care au putut fi observate ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în locaşul special amenajat au fost descoperite 2.983 pachete de ţigări, marca Jin Ling, de provenienţă Duty Free.

Drept urmare, întreaga cantitate de ţigări în valoare de 13.500 lei a fost confiscată, iar şoferul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Totodată, autoturismul în valoare de 4.500 lei, folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.