Grigore Leşe va concerta la Satu Mare

Afis GRIGORE LESE 2015

Vestul României va răsuna de muzică pentru suflet în perioada 2-15 martie. Grigore Leşe, personalitate marcantă a culturii româneşti, va susţine concertele „Hori de primăvară”, în cadrul programului „Tradiţie. Istorie. Rost”.

În Satu Mare, evenimentul va avea loc marți, 10 martie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Invitaţii maestrului vor fi Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Babiciu, care vor încânta publicul cu muzica tradiţională românescă autentică.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este doctor în Muzică cu calificativul „Summa cum Laudae”, doctor Honoris Causa al Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

Biletele se găsesc agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro. În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețul de: 100 de lei categoria VIP, 80 de lei categoria I, 60 de lei categoria a II-a.

Turneul național Grigore Leșe – „Hori de primăvară” deschide Anul Cultural „Artă contra Drog” 2015, un proiect inițiat de CIADO România (președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici) și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.