Fotbalistul Tony Kanaloș, convocat la lotul național U 17 pentru stagiul din Turcia

Tony Kanalos

Tony Kanaloș de la LPS Satu Mare a trecut de un nou test desfășurat la Tărlugeni unde pe parcursul a zece zile a fost evaluat de staff-ul U 17. Drept urmare, sătmăreanul nostru a fost convocat, alături de băiatul lui Hagi (Ianis Hagi), la un nou stagiu de pregătire, de data aceasta în Turcia.

Astfel, LPS Satu Mare apare alături de cluburi de prima ligă pe lista echipelor cu jucători convocați la lotul național.

Reprezentativa Under 17 a României a încheiat pe 24 ianuarie stagiul de pregătire de zece zile de la Tărlungeni, primul din 2015, an în care juniorii luptă pentru calificarea la EURO.

Tinerii „tricolori” se vor reuni pe 31 ianuarie. Urmează un nou cantonament tot de zece zile, de data aceasta în Antalya (Turcia). Acolo, elevii lui Bogdan Vintilă au perfectate deja patru meciuri de pregătire. Pentru acest stagiu, Bogdan Vintilă a convocat 26 de jucători.

După cantonamentul din Turcia, juniorii vor merge la sfârșitul lunii în Scoția pentru două meciuri de pregătire în compania naționalei similare a Scoției. Meciurile vor avea loc în localitatea Ayr. În martie, „tricolorii” vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia la Turul de Elită.

În continuare vă prezentăm lotul Under 17 pentru pregătirea din Antalya:

Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Ionuț Poiană (Steaua) și Robert Mândrea (ACS Poli Timișoara);

Fundași: Tiberiu Căpușă, Andrei Vlădescu și Virgil Ghiță (Academia Gheorghe Hagi), Mihai Dobre
(Viitorul Mihai Georgescu), Vlad Gîsă și Denis Ciubotariu (Dinamo), Harald Fridrich (ACS Poli Timișoara), Paul Copaci (UTA Bătrâna Doamnă) și Ionuț Tudorancea (Olimpia Rm. Sărat);

Mijlocași: Kilyen Szabolcs, Carlo Casap, Ianis Hagi și Andrei Ciobanu (Academia Gheorghe Hagi), Valentin Costache (Dinamo), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Ionuț Tănase (UTA Bătrâna Doamnă), Vlad Mihalcea (FC Brașov), Marian Tîrșa (CSMS Iași);

Atacanți: Mădălin Blănaru (Oțelul Galați), Eduard Codrean (ACS Poli Timișoara), Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă), Florin Coman (Academia Gheorghe Hagi) și Dragoș Dimitriu (CSMS Iași).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.